A16 Zoekplaatje

Actie plaatjesboek afgelopen.

De actie met het plaatjesboek zit er al weer even op. Iedereen heeft de boeken nu wel zo’n beetje vol. Wij hebben geen plaatjes of boeken ter beschikking gekregen dus we kunnen helaas niemand helpen. Bij het Huis van Renkum aan de Europalaan 11 in Renkum zijn nog wel veel plaatjes beschikbaar. U kunt daar terecht op maandag tot en met donderdag van half 10 tot 12 en van half 2 tot 4 uur. Ook dubbele plaatjes kunt u daar afgeven. Wij vinden het leuk dat veel mensen de actie hebben gewaardeerd. Het heeft ons zelfs diverse nieuwe donateurs opgeleverd. Zij ontvangen 4 x per jaar de Echo’s van Oud Renkum. Het is niet zeker of de foto bij dit verhaaltje is gemaakt in Renkum of Heelsum. Heeft iemand een idee?

GerdaenBertus De Koning van Beek reactie op Facebook Het lijkt in Heelsum met de schoorsteen van papierfabriek Schut op de achtergrond.

Reactie Herman ter Maten op facebook Koninginnedag op Hartenterrijn veld bij restaurant Campman

No markers found for this Travelers’ map.
Please add some markers to your posts before using this shortcode.

Eén reactie op “Actie plaatjesboek afgelopen.”

  1. Lambert

    Er staat een schoorsteen op de achtergrond. Dat kon in die tijd duiden op het Harterijnveld (met de schoorsteen van steenoven de Kleikamp) of op een terrein ergens bij ONO, aan de kant van de huidige Ommuurde Tuin, vanwaar dan de schoorsteen van Van Gelder zichtbaar zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *